Ons team van professionals helpt u graag verder op het gebied van:

Accountancy

De cijfers spelen de belangrijkste rol in het besturen van de onderneming of organisatie. Voor een goede bedrijfsvoering is een juiste en tijdige informatievoorziening over resultaat en vermogen uit uw geautomatiseerde Exact Online administratie essentieel.

Daarbij kunnen wij u helpen bij het opzetten en implementeren van deze administratie.  Daarna kunnen in uw administratie periodiek de opbrengsten en kosten worden bepaald en worden getoetst aan de vooraf opgestelde budgetten. Zo kunt u op elk gewenst moment vaststellen hoe elk onderdeel presteert en welke bijsturing noodzakelijk is.

In een volgende stap kunt u met het voorraadinzicht, debiteurenbeheer en schuldenanalyse grip houden op uw cash – flow. U weet wanneer een investering verantwoord is.

Met grafische overzichten laten de cockpits in uw Exact Online administratie op kernachtige wijze een overzicht van het hele bedrijfsproces zien.

De real time administratie is uw tool for management geworden.

Administratieve dienstverlening

Op het gebied van administratie kunnen veel vragen ontstaan en kan er behoefte bestaan aan begeleiding. Hier bieden wij de dienstverlening welke past bij uw individuele situatie. Enkele praktische voorbeelden van onze door Exact gecertificeerde dienstverlening op dit terrein zijn:

  • het inrichten van uw Exact Online administratie met de daarbij behorende bankkoppeling en de scan- en herkenservice van de inkoop- en verkoopfacturen. Door deze online toepassingen vervallen uw handmatige inboekwerkzaamheden;
  • het online monitoren van uw financiële administratie en het daarbij verzorgen van de aangiften omzetbelasting en loonbelasting;
  • het verzorgen in Exact Online van de complete salarisadministratie.

En natuurlijk, ook al is in deze digitale tijd fysieke afstand van geen betekenis meer, onze administratieve dienstverlening kan evenzeer bij u op locatie of bij ons op kantoor plaatsvinden.

Uw administratie is de basis voor uw accountantsrapport.